News

Tabitha komt met persoonlijk nummer ‘Niemandsland’

Tabitha brengt vandaag ‘Niemandsland’ uit. Het nummer is gebaseerd op haar eigen ervaringen. In de bijbehorende videoclip laat Tabitha – met persoonlijke beelden – zien dat het leven gepaard gaat met vallen en opstaan. Niemandsland is vanaf vandaag te beluisteren via de bekende streamingdiensten.

Tabitha heeft dit nummer geschreven op een schrijverskamp waar haar gezin voor het eerst bij was. Het moment waar zij als moeder en artiest alle ballen probeert hoog te houden. Dat lukt niet altijd. Ze legt uit: “Iedereen heeft wel eens het gevoel gehad zich in niemandsland te bevinden. Een land waarin het heel eenzaam kan voelen, maar waar je ook een intens gevoel van geluk kan ervaren als je beseft er niet alleen voor te staan. Dit gaat samen met een lach en een traan. Ik laat dit eerlijk zien in de hoop dat iedereen er iets aan heeft”. 

Nieuw programma bij Videoland, voorproefje nieuwe show en album
Tabitha weet vele mensen met haar muziek te raken. Ze schrijft over herkenbare onderwerpen en stelt zich kwetsbaar op. Het afgelopen jaar heeft ze – onder andere door het moederschap – een enorme persoonlijke en muzikale groei doorgemaakt. Dat is terug te horen in het nummer ‘Niemandsland’. Deze sound is een voorproefje voor haar nieuwe show en album dat komen gaat. Volgend jaar staat ze met haar eigen show, de grootste die ze ooit heeft gegeven, op 18 maart 2022 in TivoliVredenburg in Utrecht.

Daarnaast presenteert Tabitha vanaf vandaag ook programma ‘Mooi Zoals Je Bent’ bij Videoland. In dit nieuwe programma zullen bekende ervaringsdeskundigen en coaches jongeren helpen en een steuntje in de rug geven.