News

Tabitha en Nielson brengen samen ‘Slapen Met Het Licht Aan’ uit

Tabitha en Nielson hebben vandaag hun nieuwe single ‘Slapen Met Het Licht Aan’ uitgebracht. De track gaat over het belang van persoonlijk contact tussen mensen. De single is nu te beluisteren op onder meer Spotify en later vandaag te zien op YouTube.

Tabitha benadrukt het belang van persoonlijk contact:“We leven in een tijd waarin we zonder dat we het bewust doorhebben connecties verliezen in het echte leven en meer creëren online. Echter weet ik dat niets op kan tegen een knuffel of een zoen of gesprekken met elkaar en elkaar in de ogen kunnen kijken. De situatie waar we momenteel inzitten dwingt ons in te zien wat dat allemaal waard is nu dat niet mogelijk is. Laten we daar van leren en het weer ouderwets gezellig maken zodra dit over is, met een lach, een zoen en een knuffel.

Nielson over de betekenis van het liedje: “Slapen Met Het Licht Aan‘ gaat over wat er gebeurt als je niet meer met elkaar praat. De afstand die er ontstaat als je gaat invullen wat iemand denkt. Dit is een belangrijke boodschap in een lastige tijd. Ik hoop dat we er mensen mee mogen raken op een positieve manier.