News

Tabitha brengt haar nieuwe album Wilde Rozen tijdens TikTok livestream uit

Na meer dan anderhalf jaar wachten is het eindelijk zover: Tabitha, een van de meest gestreamde artiesten van Nederland, brengt haar nieuwe album Wilde Rozen uit.

Sinds vanavond 20.00 uur is het album op alle bekende platformen te beluisteren. De grote release vond plaats tijdens een luistersessie waar de Nederlandse muziekindustrie samenkwam om naar het gloednieuwe album te luisteren. Tevens konden alle fans live meegenieten op TikTok en samen met Tabitha het album beluisteren. Tabitha is de eerste Nederlandse artiest die in samenwerking met TikTok een livestream organiseert voor haar album release. Als kers op de taart ontving de zangeres een ‘Special Achievement’ award voor het behalen van meer dan 500 miljoen streams op Spotify.

Fans hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk komt na het succes van het album Hallo Met Mij vandaag een nieuw album van Tabitha uit: “Mijn nieuwe album Wilde Rozen gaat over mijn grootste transformatie tot nu toe. Hoe ik van vrouw, moeder werd. Mooi, puur, wild en vooral écht,” aldus de zangeres.

De release vond plaats tijdens een luistersessie bij Mercedesdealer Gomes waar meerdere artiesten, influencers en professionals uit de muziekindustrie in de nieuwste auto’s naar het nieuwe album luisterden. Voor fans viel het lange wachten op een nieuw album ook niet tegen.

Zij hadden de unieke mogelijkheid om op afstand via de TikTok app live mee te kijken. Door een exclusieve samenwerking met Bol.com is het album ook in vinyl verkrijgbaar.

Over Wilde Rozen

De zangeres gaf al een voorproefje met de singles NiemandslandOverbodigIk Wist HetOptimist en Ten Onder. Naast de titelsong Wilde Rozen zijn nog zeven andere gloednieuwe singles in het nieuwe album opgenomen. Volgens Tabitha is dit haar meest persoonlijke album tot nu toe. Zoals we van haar gewend zijn, stelt zij zich kwetsbaar op en schrijft over de meest emotionele en herkenbare onderwerpen.

Een roos in het wild, zo mooi en rauw als haar omgeving. Niet zoals de “perfecte” roos die we vaak zien op plaatjes of in de films. Nee we hebben het over de wilde roos, sommige mensen zullen haar zelfs verwarren met onkruid. En juist dat maakt haar uniek want als je echt goed naar deze wilde roos kijkt, is zij niets minder dan mooi, puur, wild en vooral… echt.

Het album ‘Wilde Rozen’ is nu te beluisteren via alle bekende streamingdiensten.