News

Tabitha bezingt toxic relatie van dierbare in nieuwe single Ten Onder

Vandaag brengt Tabitha een emotioneel nieuw nummer uit waarin ze motiveert om voor jezelf te kiezen. Ten Onder gaat over een dierbare meer gunnen in het leven dan de situatie waar hij of zij op dit moment inzit. Voor deze single nam ze een bijzondere videoclip op waar een divers palet aan mensen deel van uitmaakt. Ten Onder is onderdeel van het album dat de zangeres binnenkort zal uitbrengen en is vanaf vandaag te beluisteren via de bekende streaming platformen.

“Ik heb dit nummer in eerste instantie geschreven voor iemand die dicht bij mij staat en ten onder ging in een slechte relatie. Soms wil je er iets van zeggen, maar is het moeilijk de juiste woorden te vinden. Ik hoop dat met dit nummer de woorden zijn gevonden en het bevrijdend kan zijn voor eenieder die dat nodig heeft,” aldus Tabitha over Ten Onder.

Het universele thema komt ook naar voren in de bijbehorende videoclip. Daarom komen er veel verschillende mensen in beeld: “Het is lastig om iemand van dichtbij te zien lijden en je machteloos te voelen. Elke persoon kan te maken krijgen met dit universele thema en dat wil ik door middel van dit lied en de clip onder de aandacht brengen.”